onsdag 27 juni 2007

En promenad in i det förflutna

Sandra och jag tog en promenad igår efter att vi båda kommit hem från jobbet. Vi gick och köpte glass och satte oss vid Arkadien och pratade, vi satt där ett bra tag. När vi suttit där ett tag började vi prata om tiden vi gick på Långsjö, vi har ju ändå spenderat nio år där, så även om vi vill det eller inte, så är Långsjöskolan en viktig del i våra liv. Det var kul att prata gamla minnen, så vi bestämde oss för att gå till skolan och kolla lite.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att gå till "lilla skogen", det såg ut precis som när vi gick där, bara det att det nu finns en snurra istället för tre. Jag gick genast till snurran och började snurra, och efter ett tag när Sandra tagit en del förnedrande kort på mig, hoppade hon själv på och vi snurrade ett tag. Det var roligt:)

Sedan gick vi vidare förbi matsalen och satte oss utanför hemkunskapen vid den där lilla lekparken, eftersom det finns en bänk där. Så satt vi där och pratade lite. Därefter började vi gå hem och "Jag är seriöst inte intresserad av dig på det sättet!" :p (Är inte meningen att någon annan än Sandra ska förstå det där:p)

Men det var en rolig kväll med mycket skratt och en härlig promenad in i det förflutna:p

Inga kommentarer: