söndag 4 mars 2007

Gubbar ska inte städa

Det har återigen blivit bevisat idag. Den här gången av min far. Gubbar ska inte städa! De vet inte hur man gör!

När gubbar "städar" tar de allting de hittar och slänger någonstans, antingen ner i första bästa låda eller på första bästa plats de ser. Sen när man vill ha den saken som de har "städat undan", så har de ingen aning om var den är eller så har de helt glömt bort att de tog med den i deras så kallade städning, och när man då kräver att få tillbaka saken så säger de bara: "Den har jag aldrig rört!". Men du vet att de ljuger, och då blir man så himla arg!

Kan man inte städa ordentligt eller plocka undan normalt ska man låta bli! Därför ska gubbar i medelåldern låta bli för istället för att hjälpa till och få det snyggare så förstör de bara. Det är bättre att låta det se lite stökigare ut i två dagar mer än att en gubbe städar, för det blir ju alltid fel. Alla gubbar borde låta sina fruar städa (om de nu inte kan städa ordentligt, vilket jag tvivlar starkt på) och jag undrar hur alla gubbar som bor själva någonsinn hittar det de letar efter i deras så kallade städade hem!

2 kommentarer:

Tildie sa...

Ska allt bli ordentligt gjort skulle kvinnan behöva göra allt, och vad händer då med det jämnställda samhället? Mer städning till gubbarna! Lär dem istället hur det ska skötas.

Marängen sa...

Haha, så jävla klockrent :p